درباره محصول :
- فروسیس، حاوی آهن، ویتامینهای گروه B، ویتامین C، روی و سایر ریز مغذی ها
- فروسیس، کمک به تامین مواد مغذی لازم برای ساخت گلبولهای قرمز
- قرص فروسیس، موثر در پیشگیری و بهبود کم خونی فقر آهنو کم خونی مگالوبلاستیک
- کمک به تامین انرژی و کاهش ضعف و خستگی با دارا بودن ویتامینهای گروه B
- قرص ferosis، حاوی ویتامین C جهت کمک به افزایش جذب آهن
- موثر در بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی
- آهن یک ماده معدنی ضروری است که مهم ترین نقش آن شرکت در ساختار هموگلوبین گلبول های قرمز خون است. در واقع هموگلوبین یک پروتئین حاوی آهن است که در ساختار گلبول های قرمز خون حضور دارد و اکسیژن را از ریه ها به اندام ها و بافت های مختلف بدن می رساند. وجود این ماده معدنی در روند طبیعی رشد بدن، تولید انرژی، تکامل عصبی، عملکرد سلولی و ساخت برخی هورمون ها ضروری است. مقدار مورد نیاز آهن در سنین مختلف، متفاوت است و دریافت آن در دوره های مختلف زندگی مانند دوران جنینی، کودکی، نوجوانی، بزرگسالی، بارداری اهمیت خاصی دارد و کمبود این ماده معدنی گاهی موجب ایجاد مشکلات جبران ناپذیری می شود. آهن به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد و از طریق مکمل ها نیز می توان آهن را دریافت کرد. به طور طبیعی حدود 15-10 درصد آهن موجود در مواد غذایی جذب می شود. بدن یک مکانیسم خود تنظیمی برای جذب آهن دارد، بدین صورت که اگر بدن نیاز بیشتری به آهن داشته باشد جذب آن افزایش یافته (جذب به 20 درصد می رسد) و در صورتی که نیاز کمتری به آهن داشته باشد جذب آن کاهش می یابد.
افراد مختلفی در معرض خطر کمبود آهن قرار دارند از جمله:
– زنان باردار
– زنان با خونریزی های ماهیانه شدید
– اهدا کنندگان مکرر خون
– افراد دچار سرطان
– افرادی که اختلالات گوارشی و یا جراحی گوارشی داشته اند
– نوزادان مخصوصا نوزادان نارس به دلیل رشد سریع و نیاز بیشتر به آهن
– افراد با نارسایی قلبی
میزان دوز مورد نیاز آهن در مراحل مختلف زندگی متفاوت می باشد. این مقدار در مردان بالغ 8 میلی گرم و در زنان بالغ تا 50 سالگی 18 میلی گرم و برای زنان بالاتر از 50 سال 8 میلی گرم است. آهن مورد نیاز بدن می تواند از غذاها یا مکمل ها یا هر دوی آنها تأمین شود.
آهن غذایی به دو شکل وجود دارد: آهن غیر هِم (که عموماً در مواد غذایی گیاهی مانند غلات، حبوبات، سبزیجات و میوه جات وجود دارد) و آهن هِم (که در هموگلوبین و میوگلوبین موجود در گوشت قرمز، مرغ و ماهی موجود است). جذب آهن هم عموما 25 درصد و آهن غیر هم 5 درصد است. آهن موجود در مکمل ها عموماً از نوع غیر هم بوده و در قالب انواع املاح مختلف وجود دارد.
نمک ها (املاح) مختلف آهن عبارتند از: فروس گلوکونات، فروس سولفات، فروس فومارات، آهن کربونیل، فروس سیترات، فریک سیترات، فریک سولفات و … . گاهی نیز آهن با آمینو اسید گلیسین ترکیب شده و تشکیل شلات می دهد که به آن فروس بیس گلیسینات می گویند. گاهی نیز آهن به پروتئین ها متصل می گردد که آیرون پروتئین سوکسینیلات (IPS) نمونه ای از آن است.
بالاترین حد مجاز دریافت آهن در کودکان و نوجوانان تا 14 سالگی 40 میلی گرم و در بزرگسالان 45 میلی گرم می باشد. البته در مواردی که کمبود شدید آهن وجود داشته باشد، پزشک ممکن است مکمل های با دوز بالاتر از این مقادیر را در دوره های مشخص تجویز کند.
فروسیس یکی از مکمل های آهن تحت لیسانس کمپانی ویتافارمد سوئیس تولید شده است. این محصول حاوی آهن فروس فومارات بوده و به ازای هر سافت ژل خود 28 میلی گرم آهن المنتال تامین می کند - این محصول علاوه بر ترکیب آهن دارای ویتامین ث، ب1، ب2، ب3، ب5، ب12، ب6، ب9، زینک، مس، منگنز و ید نیز می باشد.
ویتامین C:
ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که در متابولیسم پروتئین ها نیز نقش دارد. این ویتامین علاوه بر عملکردهای بیوسنتز و آنتی اکسیدانی، نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد و به جذب آهن نیز کمک می نماید.ویتامین B1:
تیامین یکی از ویتامین های محلول در آب است. این ویتامین نقش مهمی در متابولیسم قندها، تولید انرژی، رشد و نیز بهبود عملکرد سیستم عصبی دارد. میزان نیاز روزانه این ویتامین در مردان بزرگسال 1.2 میلی گرم و در زنان بزرگسال 1.1 میلی گرم می باشد.ویتامین B2:
این ویتامین در فرایندهای تولید انرژی از مواد مغذی، رشد و تمایز سلولی و تجزیه داروها نقش دارد. میزان نیاز روزانه بدن به B2 در بزرگسالان برای آقایان 1.3 میلی گرم و در بانوان 1.1 میلی گرم می باشد.ویتامین B3:
نیاسین که ویتامین ب3 نیز نامیده می شود، یکی از ویتامین های محلول در آب است. نیاسین نام ژنریک نیکوتینیک اسید، نیکوتین آمید و مشتقات آن نظیر نیکوتینامید ریبوساید می باشد. نیاسین به طور کلی بیش از 400 آنزیم در بدن برای کاتالیز واکنش ها به NAD نیاز دارند که عمدتاً در متابولیسم و تولید انرژی در تمام سلول ها نقش دارد. این ویتامین همچنین برای حفظ یکپارچگی ژنوم و کنترل بیان ژن نیز مورد نیاز است.
میزان نیاز روزانه (RDA) بدن در بزرگسالان برای آقایان 16 میلی گرم و در بانوان 14 میلی گرم می باشد و دریافت حداکثر میزان مجاز روزانه (UL) در این افراد 35 میلی گرم است.ویتامین B5:
ویتامین ب5 یا پانتوتنیک اسید ویتامینی محلول در آب بوده و به طور طبیعی در برخی غذاها یافت می شود. همچنین به صورت یک مکمل غذایی نیز در دسترس می باشد. این ویتامین نقشی حیاتی در متابولیسم دارد و یک جزء جدا نشدنی از کوآنزیم آ می باشد که در تولید انرژی از کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها نقش دارد. میزان دریافت مورد نیاز روزانه بدن در بزرگسالان 5 میلی گرم می باشد.ویتامین B12:
ویتامین B12 از جمله ویتامین های محلول در آب می باشد. این ویتامین به عنوان کوفاکتور آنزیم های مهم در بدن، برای تکامل و عملکرد صحیح سیستم عصبی مرکزی، تشکیل گلبول های قرمز سالم، ساخت DNA و جلوگیری از ایجاد کم خونی مگالوبلاستیک (نوعی کم خونی که در اثر کمبود B12 و فولیک اسید رخ می دهد) در افراد ضروری است.ویتامین B9:
فولیک اسید یکی از ویتامین های محلول در آب می باشد که به عنوان فولات، فولاسین و ب9 نیز شناخته می شود. این ویتامین نقش مهمی در ساخت اسیدهای نوکلئیک (DNA/RNA) و متابولیسم اسید آمینه ها دارد. میزان نیاز روزانه این ویتامین در بزرگسالان 400 میکروگرم می باشد.ویتامین B6:
نیاز به این ویتامین محلول در آب در بزرگسالان 1.3 میلی گرم در روز است. ویتامین B6 به تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد شناختی (حافظه و یادگیری)، کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی (PMS)، بهبود متابولیسم پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند. همچنین، در برخی از مطالعات دریافت B6 از طریق کاهش سطح هموسیستئین، خطر بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند.زینک:
روی یک ماده معدنی ضروری است. این ماده معدنی در متابولیسم سلولی، عملکرد سیستم ایمنی، ساخت پروتئین، ترمیم زخم، ساخت DNA، تقسیم سلولی، رشد و نمو طبیعی جنین در دوران بارداری، کودکی و نوجوانی و حفظ احساس چشایی و بویایی نقش مهمی دارد همچنین برای فعالیت صدها آنزیم لازم است.
میزان نیاز روزانه به این ماده معدنی در مردان 11 میلی گرم و در زنان 8 میلی گرم می باشد.مس:
مس عنصر جزئی بوده که در متابولیسم انرژی، تقویت سیستم ایمنی، ساخت کلاژن، ساخت ملانین (رنگدانه پوست)، جذب و انتقال و عملکرد آهن، تشکیل استخوان، غیرفعال کردن مونو آمین ها (هیستامین، نوراپی نفرین و …) و عملکرد آنزیم های آنتی اکسیدانی نقش دارد. نیاز به مس در بزرگسالان روزانه 900 میکروگرم باشد.منگنز:
منگنز یک عنصر کمیاب ضروری است. منگنز یک کوفاکتور برای بسیاری از آنزیم ها است و از طریق عملکرد این آنزیم ها در متابولیسم آمینواسیدها، کلسترول، گلوکز، کربوهیدرات و همچنین مهار رادیکال های آزاد، استخوان سازی، تولید مثل، پاسخ ایمنی، تولید انرژی، هموستاز و لخته شدن خون (به همراه ویتامین K) نقش دارد.
میزان نیاز روزانه منگنز در مردان 2.3 میلی گرم و در زنان 1.8 میلی گرم می باشد. کمبود منگنز نادر است. حداکثر میزان مجاز دریافت منگنز در مردان و زنان بزرگسال 11 میلی گرم می باشد.ید:
ید یک عنصر کمیاب است. این ماده معدنی یکی از اجزای اساسی هورمون های تیروئیدی تیروکسین (T4) و تری یدوتیرونین (T3) می باشد که بسیاری از فعالیت های بیوشیمیایی مانند ساخت پروتئین و فعالیت آنزیمی را تنظیم می کند و در فرایندهای سوخت و سازی بدن نقش تعیین کننده دارد. ید همچنین برای رشد استخوان ها و سیستم عصبی مرکزی در جنین و نوزادان مورد نیاز است. میزان نیاز روزانه ید در مردان و زنان بالغ 150 میکروگرم می باشد. حداکثر میزان مجاز دریافت ید 1100 میکروگرم می باشد و دریافت دوز بالاتر از این مقدار با بروز علائمی مانند کمبود ید (گواتر، کم کاری تیروئید) همراه باشد. - روش مصرف:
روزانه 1 عدد همراه با آب یا غذا میل شود.
Reviews
There are no reviews yet.